За нас

Италиански гурме магазин - голяма гама от шоколади и бонбони , разнообразие на паста , сосове , песто и други висококачествени хранителни продукти от различни региони на Италия, специално подбрана селекция италиански вина . 

Идеята ни се роди при едно посещение на романтична и слънчева Италия. Опитвайки от истинската италианска кухня , бяхме напълно изкушени. За да споделим вкусовата емоция, която изживяхме там, решихме да създадем място в България, където всеки може да се докосне до магията на италианската храна. В желанието ни да Ви изкушим докрай , добавихме разнообразни хранителни вкусотийки и селекция италиански вина.  Така се появи един кокетен магазин в центъра на град Варна, който нарекохме Farfalle. Избрахме за нашето име пеперудите, тъй като те символизират красота, изящество и нежност.

Накра 86 ООД е официален представител за търговия на едро и дребно за България на италианския гурме производител на паста, песто и сосове Tealdi , както и на шоколадовите брандове Bardini, La suissa и Boella&Sorrisi .