Начин на доставка

Начин на доставка на шоколад Направените поръчки се потвърждават след обаждане от сътрудник на Farfalle или след получаване на e-mail с текст потвърждаващ че поръчката е обработена и подготвена за изпращане. Поръчките се обработват от Понеделник до Събота в срок до 24 часа след получаването им. Всички поръчки, които са направени в Събота след 12.00 часа и в Неделя, ще бъдат обработени в Понеделник. Направените поръчки по време на официални почивни дни и празници се обработват на първия работен ден след почивните дни. В по-натоварените месеци от годината - Февруари, Март, Ноември и Декември, потвърждаването на поръчката може да отнеме 1-2 работни дни.
Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна чрез куриерска фирма  Спиди, както и със собствен транспорт за град Варна. Срокът за доставка е от 2 до 5 работни дни, когато стоката е налична в склад на Farfalle. Потребителят може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на Спиди в населеното място или до входа на неговия адрес.


Цената на доставката за продукти на стойност под 70.00 лв. до офис на куриерска фирма Спиди е от 3 лв до 15 лв в зависимост от теглото на пратката(до 20кг). За пратки над 20 кг калкулацията на доставката се прави допълнително. Всички продукти над 70.00 лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма Спиди. При условие, че клиентът изрично пожелае доставка до негов личен адрес , а не куриерски офис на Спиди, то тогава таксата за доставка е за сметка на клиента и се калкулира според вида и теглото на пратката.