Сирена
Италиански меса и сирена - плата за всеки повод, или без повод - около 100 гр - унгарезе,милано, спи..
Пармезанът е твърдо сирене с цвят на слама, естествена жълта, твърда кора и богат, плодов вк..
Пекориното се счита за най-стария вид сирене в Италия , твърдо италианско сирене, което е произве..
Азиаго е едно от най-известните италиански сирена. Спада към продуктите марка DOP (“Denominazione ..
Автентичното италианско сирене “Проволоне” е плътно, независимо от възрастта си и ярко. С времето ..
Бурата (което означава 'намазан с масло' на италиански) представлява разтегната извара, подобна на м..
Плато с италиански вкусотийки- прошуто крудо Сан Даниеле , коппа , калабро пикантен , унгарезе , мек..
Рикота всъщност не е сирене, защото не се прави от мляко , а от суроватка. Тя е нискомаслен пр..
Меко сирене ГОРГОНЗОЛАСъстав: пастьоризирано краве МЛЯКО,МЛЕЧНИ ферменти,сол, животинско сирище.Ф.Д...
Грана падано е вид твърдо сирене , наподобява много на пармезана , произвежда се от краве мляко и им..
Внимателно направена комбинация - силният вкус на козе мляко и сладкият и богат вкус на овче мляко..
Внимателно направена комбинация - силният вкус на козе мляко и сладкият и богат вкус на овче мляко с..
Внимателно направена комбинация - силният вкус на козе мляко и сладкият и богат вкус на овче мляко..
Внимателно направена комбинация - силният вкус на козе мляко и сладкият и богат вкус на овче мляко..