+
Магазин Farfalle представя най-богатата гама италиански шоколади в България - Занаятчийските шедьоври от Boella & Sorrisi от Торино с невероятното руби изкушение, Пиемонтските гурме изкушения на Bodrato от Нови Лигуре, традициите и автентичността на Caffarel от Торино.
Търсейки перфектния подарък, създадохме тази категория, където да Ви предложим няколко нестандартни решения за всеки повод. Нашите аранжировки са изработени ръчно с много желание и прецизност. Ако търсите различен подарък, доверете се на Farfalle и истинските италиански изкушения
Кошницата ви е празна!
Насипен руби шоколад Джандуя от специален сорт Руби какао, без глутен Boella & Sorrisi, Торино, ..
Насипен черен шоколад Джандуя с лешникова паста, без глутен Boella & Sorrisi, Торино, Италия.Джа..
Насипен шоколад Джандуя с лешникова паста, без глутен Boella & Sorrisi, Торино, Италия.Джандуя м..
Насипен шоколад Джандуя с шамфъстък , без глутен Boella & Sorrisi, Торино, Италия.Съставки: заха..
Фин млечен шоколад във формата на калинки , 10 гр. , Caffarel , Торино , Италия ...
Бонбони Пиемондор бял шоколад с крем ДжандуяСъставки:захар,какаово масло,пълномаслено мляко на прах,..
Бонбони Пиемондор бял шоколад с крем от шамфъстъкСъставки:захар,какаово масло,пълномасленомляко на п..
Бонбони Пиемондор млечен шоколад Съставки:какаова паста,захар,какаово масло,пълномаслено мляко ..
Бонбони Пиемондор млечен шоколад с крем от панетонеСъставки:пшенично брашно,стафиди,масло/мляко/ яйч..
Бонбони Пиемондор млечен шоколад с крем от шампанскоСъставки:какаова паста,захар,какаово масло,пълно..
Бонбони черен шоколад с ром Съставки:захар,какаово масло,какаова маса,емулгатор:соев лецитин,е..
Шоколадови бонбони от млечен ,черен и бял шоколад с цели череши/без костилки/ ,100 гр., Bodrat..
Бонбони Коледа млечен шоколад с мек крем от бял шоколад с лешници MaxtrisСъставки:млечен шоколад 50%..
Бонбони млечен шоколад MaxtrisСъставки:млечен шоколад 50%/захар,какаова паста,какаово мас..
Бонбони млечен шоколад Наполитана Съставки:млечен шоколад 28%%/захар,какаова паста,какаово масл..